Att köpa tygmask

Jag är ju av uppfattningen att alla i Sverige som inte är helt säkra på att de är immuna borde bära ansiktsmasker i butiker och på andra ställen där man inte kan hålla avstånd hela tiden. De tar bort 75 procent av viruset från din utandning. Det är väl ett rätt bra skäl?

Jag tycker det ofta framförda argumentet att masker invaggar folk i en falsk känsla av säkerhet är ungefär som att säga att säkerhetsbälten får folk att köra snabbare och därför borde undvikas. Alla åtgärder som minskar riskerna bör användas, så att våra sköra kan vara så trygga som möjligt.

Eftersom det är märkligt svårt att få tag på tygmasker har jag gjort en sammanställning här. Jag uppdaterar inlägget löpande om det tillkommer ny information, så skriv gärna till mig om något är fel eller behöver kompletteras.

Säljare Pris Kommentar
Redbubble 120-140 Roliga mönster
Meritta Bra 79 Rosa och svart
Vistaprint 210
Jacqueline Frohm, privatperson
Bonprix Har jag testat – bra kvalitet och prisvärt
5log ~300
Craft Cadence ~150

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s