Cancer på hebreiska

”Det står ju till och med i bibeln. De är som en cancersvulst på samhället de där.”, sa poliskollegan.

Borde det inte finnas någon sorts förbud mot att citera bibeln om man är så fruktansvärt oallmänbildad att man tror att termen ”cancersvulst” används i två till nära fyratusen år gamla skrifter?

Karln borde slängas ut ur kåren för att vara mer än lovligt puckad.

”Jag vet inte vilken rad och vers, kapitel eller del
Men nånstans här i står det det är bögarnas fel”

4 tankar om “Cancer på hebreiska

  1. När Sveriges statsminister menar på att om man sympatiserar med Sverigedemokraterna så får man räkna med att bli utsatt för våld, så är det ett lika olämpligt uttalande därför att det kan uppfattas som legitimt att med våld angripa anhängare till SD.
    Detta ursäktar självklart inte den aktuella polisens uttalande om homosexuella, men det ska sättas in i rätt perspektiv. Polismannen har rätt att tycka vad han vill så länge det inte går ut över hans yrkesutövning och om man skulle slänga ut alla poliser som någon gång sagt något olämpligt så skulle vi vara tvungna att klara oss utan poliser.
    När det gäller citerandet av bibeln så tyder det på oallmänbildning, men man får ta det för vad det är och om några hundra år så har nog den mest oallmänbildade glömt bort denna flummiga bok. Polisens uttalande är en enskild människas åsikt men statsministern företräder nationen Sverige och jag har inte hört att någon vill slänga ut honom ur regeringen pga. av hans idiotiska uttalande. Ej heller hörde eller läste jag något negativt om statsministerns uttalande.
    Jag vet, inlägget handlar inte om statsministern men, jag vill bara poängtera att Sverige är inte så demokratiskt som många tror.

    • Jag gillade iofs heller inte just den kommentaren från Reinfeldt. Den var inte särskilt genomtänkt, men han har aldrig sagt att våld är motiverat – tvärtom har han vid ganska många tillfällen – även sagda om jag minns rätt – tagit starkt avstånd från politiskt våld i alla former.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s