Hello world!

Sätter upp hemsida, twitterkonto, disquskonto och facebooksida.

Även om jag gjort allt förut känns det att det kommer att ta ett tag innan jag fått det som jag vill ha det. Men än finns det tid.

2 tankar om “Hello world!

  1. Exakt. Själv har jag kennelhemsida och blogg, hemsida och blogg för boken. Samtidigt ska jag starta företag och vet att jag behöver marknadsföra samtliga de ”ben” jag ska stå på, dvs det blir ytterligare några sidor att underhålla….undrar i bland om jag kommer att hinna så mycket annat än att sitta vid datorn…;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s