Fragment

Det känns som om all fritid de senaste två månaderna gått till bokutgivningen. Ändå är det så ynka lite jag hinner göra, av allt jag skulle vilja hinna med. Det finns alltid fler bokhandlare att prata med, fler recensenter att ta kontakt med, … . Marknadsföring är nog kul, men det är inte min bästa gren.

Och jag har bara köpt en julklapp hittills.

Jag skulle vilja sätta mig i ett tyst hörn och skriva nästa bok istället. Det är som om det ligger fragment till historier och skräpar i hörn av hjärnan, och de behöver plockas upp och formuleras.

I januari.

Eller kanske februari.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s