Kristallnatten idag

DavidsstjärnaUr ett forum, som har tretusen medlemmar. Ingen av dessa säger emot.

Inlägget är inte alls unikt. Det är bara ett i mängden.

Och plötsligt känns kristallnatten inte så långt borta, även om det är andra än judarna som står i fokus nu. Det enda som saknas är en ledare.

Vi måste få plats i våra liv att stå emot. Hela tiden.

”fyfan jag önskade jag fick tag på dom här äckliga svinen så ska jag visa dom hur man flår äckliga svartskallar gudar vad jag vill skada dom finns inte ut tryck om ur mycket jag avskyr dom här jävla invandrarna..fick jag bestämma så skulle jag samla ihop varenda jävel lasta dom på en stor jävla båt o sänka dom i atlanten..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s