Välkommen vidare!

FlockDenna blogg har varit en mer politiskt inriktad fortsättning på Svavas blogg, som fanns på Aftonbladet 06-07. Jag ville skriva under pseudonym, eftersom personlig integritet är viktigt för mig. Det var här jag först tog upp min kamp mot nationalism, som fortfarande pågår i andra fora. Min tes är och har alltid varit att den ska mötas med fakta, och inte med vare sig våld, floskler eller tystnad. Jag är om möjligt ännu mer övertygad nu än för fem år sedan. Behovet av integritet finns förstås fortfarande, men som författare behöver jag samtidigt kunna stå för mina ord. Jag har därför slutat skriva här, och hänvisar läsare vidare till mina nya hemvister:

Välkommen! Svava aka Helena Trotzenfeldt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s