Domedagskommentatörerna

Domedagskommentatörerna är ett nytt släkte. Egentligen har de funnits alltid, men det är nu, i de interaktiva nätforumen, som de blommar upp i all sin bitterhet. Det är lite som att lyfta på en sten, och plötsligt vimlar där av gråsuggor du tidigare inte visste fanns, och som du gärna hade varit utan.

Domedagskommentatörerna är djupt upprörda över allt som händer i Sverige. Vårt land är på väg utför i rasande takt. Det var illa förr, och nu blir det bara sämre. Skolan är vedervärdig, arbetslösa har ingen chans att någonsin få ett jobb och alla svenska storföretag flyttar ut. Till råga på allt har man sålt Vin & Sprit. Sverige tar emot hundratusen flyktingar om året, och snart tvingas vi alla bära burkor. Bonusar delas ut i stora guldsäckar till människor som simmar i pengar.

Och de vet vem som är skyldig. Det är helt och hållet regeringen, sossarna, vänstern eller invandrarna. Det kan också vara bankernas, direktörernas, riksdagsledamöternas, elbolagens, feministernas eller muslimernas fel.

Ve den som arbetar, är religiös, tjänar pengar, driver företag, är sjukskriven, är arbetslös, är lärare eller något annat destruktivt. De borde fråntas alla sina pengar, och tvingas se sin glass tina och ta upp efter andras hundar.

Ty åt den som har skall varda givet, och den som är bitter och längtar efter domedagen då Sverige går under och vi alla fryser ihjäl under våra burkor har mycket att se fram emot.

Varje dag fylls dagspressen av artiklar som visar att de har rätt.

Och det var ju bra det.

AB, SvD, DNSvD

8 tankar om “Domedagskommentatörerna

  1. Tänker att det fyller ett viktigt behov. Det är ju så att söker man fel på andra slipper man komma till sig själv och vad man själv eventuellt skulle kunna bidra med. Att ge andra skulden är ett uråldrigt sätt att slippa ta ansvar.

    I övrigt tack för en blogg som väcker tankar. Det är skönt att se saker med nya perspektiv. Glad påsk

  2. Ja domedagsprofeter är trista, men ännu tristare är gränslöst äppelkäcka individer som alltid ska se det POSITIVA i allting, även det som inte är positivt alls.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s