15 tankar om “SD i taket

 1. Så kan det vara. Eller också är en undersökning gjord av ett företag knappt någon hört talas om, som visar värden som ligger utanför alla andra undersökningar, inte helt trovärdig 🙂

  En gissning är att man inte viktat resultatet mot valet, vilket de andra instituten brukar göra, men jag har inte läst på tillräckligt för att veta detta.

 2. Du verkar ju rätt så vettig svava. Och vem vill skryta bland expats, att man kommer från ett land som har ett ”främlingsfientligt” parti. Men det är nog inte mycket att be för. Vi står inför hårda tider, och SD:arnas antal lär växa. Nu är det nog så, att när SIFO ringer, så är det lite skämmigt att säga att man röstar på SD. Men, tyvärr, så tror jag att SD, i likhet med NSDAP, kommer att komma upp i 30 procents klassen. Inget jag ser fram emot, då jag har utomeuropeiska invandrare i den närmaste familjekretsen.
  Men människans dumhet är monumental…

  • Jag tror den stora anledningen till att SD inte växer är helt enkelt det mycket lilla mediautrymme de får. Ett parti som får noll mediautrymme just nu är piratpartiet, och de syns inte ens i mätningarna.

   SD liksom piratpartiet har en ganska liten kärna trogna, och är sedan beroende av att kunna fånga in de flyktiga missnöjesrösterna. Dem får man bara om man syns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s