Stopp för bäbisar!

Ätande barnSverigedemokraterna har berättat att vi kan spara 118 miljarder kronor på att inte låta människor leva i Sverige. Det är ju en föredömlig besparing.

Människor är dyra och onödiga. Ju färre vi är desto bättre har vi det. Tänk bara hur bra det var på medeltiden.

Jag har ett förslag till: Förbjud allt barnafödande. Nyfödda är riktigt odugliga till det mesta. De kostar enorma summor pengar, och är inte ens tacksamma över att finnas till. Inte kan de prata svenska heller, och de har svårt att förstå vår kultur.

Riktiga parasiter.

Har någon egentligen räknat på allt detta?

 • Barnbidrag
 • Föräldrapenning
 • Dagis
 • Skolor
 • Fritids
 • Gymnasier
 • Inkomstbortfall hos föräldrar
 • MVC, BVC

En flykting kostar samhället i i genomsnitt 3-4 år, men ungar är oanvändbara i tjugo år.

Valet måste vara självklart!

Förbjud bäbisar! Våga säga nej till Sveriges främsta bidragstagare!

8 tankar om “Stopp för bäbisar!

 1. Det är visst bara jag som kommenterar här, av nån anledning, men till saken; Alla som har barn vet att de kostar pengar, men det är inte förlorade pengar. Dessa pengar går tillbaka till samhället när man förser barnen med det de behöver i form av skatter osv, och dessutom skapar och upprätthåller dessa pengar jobben i många led, och genererar därmed mera skatter som kommer samhället till godo. Med andra ord, pengarna försvinner inte. Det gör de däremot genom invandringen, eftersom den till största delen bekostas med bidrag, som skattebetalare står för.

  PK-maffian – om jag får lov att kalla den så – är med på att det blir en omedelbar kostnad i samband med invandringen (den går nämligen inte att dölja) men för att ändå (som alltid) försöka hitta på nåt fel – det är ju sverigedemokrater som presenterar uträkningen – så säger de att invandringen kommer att betala sig på sikt. Alltid dessa luddiga kommentarer när SD eller deras politik ska belysas. Den som aldrig kommer i arbete blir aldrig lönsam.

  Sveriges Television – som är en historia för sig – påminner mig om när jag var i 12-årsåldern. ”även om du har rätt i sak så är jag bättre än du i alla fall”. Deras otroligt barnsliga sätt på vilket ”journalisterna” beskriver verkligheten: ”SD säger att man kan spara 118 miljarder, men det stämmer inte” sen söker man upp närmsta SD-hatare som säger nåt i stil med: ”omedelbar kostnad men sen blir det vinst bla bla”, och sim sala bim, så har SVT hållit sig innanför stängslet där den övriga fårskocken befinner sig.

  Miljöpartiet kommenterades också, skillnaden är att när MP diskuteras så finns det aldrig några MEN, aldrig någon kritik, och alla vet vi varför.

  Min innersta önskan är att Sverige ska växa upp nån gång, och kunna resonera på samma nivå som Tyskland, Frankrike, England osv. Det minsta man kan begära i en demokrati är att public service ska vara opartiska. Nu är knappast Sverige en demokrati, men man blir trött på de här ständiga och barnsliga indoktrineringsförsöken.

  Sverige skulle kunna vara ett anständigt och respektabelt land i Europa om vi inte hade dessa töntar som envisas med att kalla sig ”journalister”. Vi skulle kunna bedriva en invandringspolitik där de som kom verkligen var välkomna, men nu väljer man att splittra samhället i ett vi och dem. Om det är avsiktligt eller inte kräver en lång utläggning, men en sak är fullkomligt klar: Så länge Sverige sopar obekväma sanningar under mattan kommer vi att vara ett tredje klassens land i Europa, ett land som alltfler ser som ”de tokiga svenskarnas land”.

  Vad tror ni händer när det inte får plats med mer skit under mattan?

  • Ja, mina kompisar har en tendens att kommentera på facebook istället för här. Så de läser, men syns inte. 🙂

   Flyktingar är också resurser. De behöver några år att etablera sig i Sverige, men sedan jobbar de allra flesta. Jag vet att jag berättat om min dotters kompis, vars pappa kom hit som eritreansk flykting – han hade varit pilot i Etiopien när kriget bröt ut, och var därför i fara i båda länderna. Han har alltid jobbat, och driver flera företag både i Sverige och i Eritrea, dit han delvis flyttade tillbaka när det blev fred. Dottern studerar på Stockholms universitet. Båda är stora tillgångar för Sverige. Och de är inte ensamma.

   Sedan håller jag med om att vi kan använda denna arbetskraft mycket bättre. Där tycker jag många bra steg tagits på sistone.

   • Självklart ska vi ge en fristad åt människor som behöver skydd, och många bidrar till Sveriges utveckling. Det är invandringspolitiken som inte fungerar, och allt fler invandrare som sköter sig och jobbar är skeptiska mot hur den sköts.

  • Alltså hjälp vad du säger emot dig själv conny. Om svenskar:

   Alla som har barn vet att de kostar pengar, men det är inte förlorade pengar. Dessa pengar går tillbaka till samhället när man förser barnen med det de behöver i form av skatter osv, och dessutom skapar och upprätthåller dessa pengar jobben i många led, och genererar därmed mera skatter som kommer samhället till godo. Med andra ord, pengarna försvinner inte.

   Om ickesvenskar:

   PK-maffian – om jag får lov att kalla den så – är med på att det blir en omedelbar kostnad i samband med invandringen (den går nämligen inte att dölja) men för att ändå (som alltid) försöka hitta på nåt fel – det är ju sverigedemokrater som presenterar uträkningen – så säger de att invandringen kommer att betala sig på sikt. Alltid dessa luddiga kommentarer när SD eller deras politik ska belysas.

   Låt mig utmana ditt tänkande lite grann: vem ger vi mest bidrag till – en invandrare som går SFI ett år och möjligtvis någon kompletteringsutbildning på tre år, eller en svensk som tar emot barnbidrag, studiebidrag, gratis sjukvård och skola mm mm i minst 18 år, upp till ca 25 år?

 2. Det finns många aspekter på flyktingpolitiken. Har man förmågan så kan man faktiskt se komiken i 7-klöverns argumenterande för massinvandring, trots att det hela är mycket tragiskt. Om man tar fram siffror för vad invandringen kostar, så kommer nån politiskt korrekt svammeljöns och förklarar att nån gång i framtiden, då minsann, då kommer de att göra Sverige till ett rikt land.

  Tar man fram statistik på att många är analfabeter, då är de plötsligt ingenjörer, läkare etc. Eller så letar de i minnet och hittar nån som faktiskt är ingenjör precis som om det skulle trumfa bort alla analfabeter och lågutbildade.

  Visar man statistik på att invandrarna är överrepresenterade när det gäller brott, då är det synd om dessa människor som nyss var läkare och ingenjörer, och att det beror på utanförskap och ”sociala faktorer”.

  I Malmö är 8 av 10 Romer arbetslösa, och naturligtvis finns det även här en 7-klöverförklaring: Flera hundra år av diskriminering har gjort att ingen vill anställa dem. Är det verkligen diskrimineringen som gjort att ingen vill anställa dem? Jag tycker resonemanget är lite bakvänt. Kan det inte möjligtvis finnas nån annan förklaring? Finns det statistik på hur många Romer som kontinuerligt söker arbete? AF borde väl veta. DO brukar ju vara snabb att betala ut pengar till ”diskriminerade” men jag har inte hört talas om nåt fall där en rom fått skadestånd för att denne blivit diskriminerad på arbetsmarknaden.

  Integrationsminister Erik Ullenhag frågade SD-ledaren Jimmie Åkesson om han inte hade något hjärta. Jag tycker den frågan är ställd till fel person, frågan borde ställas till hela 7-klövern. Om nu så många som kommer är högutbildade ingenjörer och läkare osv, är det inte hjärtlöst och egoistiskt att locka dem till Sverige, när det är just såna människor som behövs i de länder de kommer från!? Vi ser ju bilder nästan dagligen på skadade människor från dessa områden, så varför ska Sverige som ändå är ett fungerande land beröva dessa arma länder denna expertis? Vi klarar oss utan att utarma dessa länder ytterligare.

  7-klöverpolitiker kan inte umgås med folk från SD heller, stackarna. Folk från SD har nämligen inte samma ”värdegrund” som de goda människorna i 7-klövern. Folk från 7-klövern är så otroligt goda så man kan nästan äta dem, man kan nästan se hur de utstrålar godhet, och värdegrunden…suck…tänk om man hade en sån värdegrund, och tänk att få visa upp den i tv…och Hibo, man blir ju nästan lyrisk av all denna godhet och den otroliga värdegrunden. Varför de tycker att SD har en sämre värdegrund är inget man ska tala om…nä hysch hysch.

  Förresten så kan man bli allvarligt sjuk om man delar kopiator med nån från SD, så det så. Nä, bäst att hålla sig på avstånd så man inte blir smittad, fast ibland kan det ju vara bra att de finns där, t.ex. när man ska rösta ner höjningen av brytpunkten på ett jobbskatteavdrag.

  Jag måste erkänna en sak: Jag har också varit offer för 7-klöverbeteende. Jag var 3 eller 4 år, och vi syskon hade fått ett litet indiantält. Vi tyckte det var mysigt att vara inne i tältet, barn tycker om att vara i kojor och grottor, men en dag hände nåt förfärligt. Vi hade varit inne hos kära mor och fått varsin smörgås, hela runda brödkakor. Lyckliga som bara barn kan vara, ovetande om den stora världen utanför tomtgränsen, sprang vi ut till vårt nya hus, indiantältet, med våra brödkakor i händerna.

  När vi kom fram till tältet sa min äldste bror att bara de med hela brödkakor fick komma in i tältet, men eftersom jag var så liten tyckte mamma att jag bara behövde en halv brödkaka, vilket var sant, jag var redan mätt. Men min halva brödkaka gjorde att jag fick stå utanför och lyssna på hur mina bröder viskade där inne, i vårat hus, som inte längre var vårat, utan deras.

  Detta barndomsminne har jag burit med mig under hela mitt liv, och jag har sett vad 7-klöverbeteende kan ställa till med, och till alla politiker, journalister, åsiktspoliser, självutnämnda experter vill jag säga följande: 7-klöverbeteende är aldrig acceptabelt.

  • De analfabeter som flyttar till Sverige och får stanna här är EXTREMT få. Det låter som om de flödar in över Sveriges gränser, men det handlar om 1-2 tusental om året.

   Så här har jag räknat:

   Av tabellen framgår att femtusen somalier invandrade förra året (i övriga länder i tabellen finns knappt analfabeter):
   http://www.migrationsinfo.se/migration/sverige/

   Av dessa är rimligtvis tvåtusen barn.

   Analfabetismen i Somalia är 60%. Nu är det troligaste att de som tar sig till Sverige inte hör till denna grupp, men för enkelhets skull låtsas vi att de är jämnt fördelade. Det betyder att 60% av tretusen invandrade somalier är analfabeter, vilket betyder någonstans strax under tvåtusen per år.

   Invandrare generellt är ungefär lika utbildade som svenskar.

   http://www.migrationsinfo.se/fragor-och-svar/hur-manga-ar-hogutbildade/

   Det är viktigt att sätta i perspektiv hur putteliten denna fråga är jämfört med alla verkligt svåra frågor vi behöver lösa i detta land. Tycker jag.

   Kan för övrigt berätta att jag passerade Jimmie Åkesson på bokmässan i helgen. Han har därmed vistats tre decimeter från mig. Och jag fick inga utslag.

 3. Det är inte bara många somalier som är analfabeter. Bara 18 % av de vuxna afghanerna kan läsa, 25 % av barnen går i skolan.
  Din jämförelse med barn är huvudlös. Om alla invandrare som kom hit antingen hade ett arbete eller en mentor som försörjde dem vore jämförelsen mer rimlig. Barn har normalt skattebetalande föräldrar.
  Inom vissa grupper kommer inte alls de flesta i arbete. Man kan inte jämföra bosnier med somalier eller afghaner. De kulturella skillnaderna är för stora.
  Din länk över högutbildade är värdelös. I gruppen utrikes födda ingår folk från hela världen, även våra nordiska grannländer.

 4. Medan politikerna sitter i Stockholm, långt från verkligheten, och drar upp riktlinjerna för hur Sverige ska vara, utvecklas landet på egen hand i en helt annan riktning.

  Ibland besöker någon av dessa verklighetsfrånvända politiker nån stad och tror sig förstå och veta att ”här finns det skaparkraft och utvecklingspotential”. Sen åker de hem till sin skyddade värld, medan staden sakta men säkert förfaller.

  Då lånar de nya miljarder och kastar på staden för att stilla sitt samvete, men de kunde lika gärna kastat pengarna i sjön. Ser man inte, alternativt vill inte se problemens kärna så spelar det ingen roll om man så satsade alla miljarder i hela världen på symptomen, i stället för roten till problemen.

  Sveriges nuvarande hopkok av inkompetenta politiker kan inte ta hand om sitt eget folk och sin egen nation, men ändå envisas de med att försöka ta hand om hela världen.

  Skiten under mattan kan inte döljas längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s