De rädda svenskarna – muslimhatcitat #1

Right-handUr ett nationalistforum:

”Jaha nu har en grupp muslimska somalier flyttat in i min trappuppgång en somalisk kvinna trängde sej in i hissen med en väldigt självbelåtet ansiktsuttryck och tittade på min morsa som att hon var bättre än henne. Så jag tände till och sa vad fan glor du på? Ingenting sa hon och tittade ner. Vadå ingenting!?!? sa jag förargat. Så sa mamma att jag skulle lugna ner mej. Alla jag känner vet att jag hatar muslimer mer än nått annat. Hade stor jävla lust att rycka av henne slöjan ge henne en fet käftsmäll. och skrika i hennes ansikte att hon ska anpassa sej till Sverige. Mår också krig idag av andra anledningar jag vill fan flytta ifrån det här jävla kaossamhället. Förslag på fina platser där jag inte ser muslimer? Polen har jag hört ska vara fritt ifrån muslimer. Hur fan har det blivit såhär. känner en stor sorg.”

Jag skriver De rädda svenskarna som en serie där jag okommenterat lägger upp citat jag hittat i min research bland Sveriges nationalister. Jag vill med detta visa att det inte är rasismen som är det stora problemet, utan den stora skräcken för muslimer. Trots att muslimerna idag bara är några procentenheter av vår befolkning, och flertalet dessutom är sekulariserade, finns en stor grupp nationalister som anser att vi är på väg att ”islamiseras” och att muslimerna snart tar över Sverige. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s