Stockholm 7 april

11099856276_cd84c41dde_oRäck ut en hand till den lilla
Lyft hennes sargade kropp
När främlingar vill henne illa
Blir du den som ger henne hopp

Räck ut en hand till den fader
Som lyckan snart rycks ifrån
När kropparna lägges i rader
Han finner sin döde son

Räck ut en hand till den vän
Du känner men ännu ej mött
Hon behöver din vänskap igen
När hennes dotter förblött

Räck ut din hand till den unga
Som lärt sig att leva med hat
Hans livsödes bördor är tunga
Han saknar just dig som kamrat

21 tankar om “Stockholm 7 april

 1. Fruktansvärt motbjudande hur du tar dig rätten att kokettera med det här. Skäms! Det enda vill vill ha från er massinvandringsvurmare nu är skamsen tystnad.

 2. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara detta för dig, men det är min rätt att skriva och formulera vad jag vill, och det är din rätt att inte läsa det jag skriver.

  Så varför i hela friden envisas du med att komma hit och gnälla och hata?

  Använd din rätt! Vandra vidare! Läs Avpixlat och Fria tider och yla i kommentarsfälten där!

  Stå upp för din inneboende rätt att fortsätta vara en patetisk liten rasist.

  Du har förtjänat den.

 3. Du är skyldig till de som dödades i stockholm. Och du är skyldig till alla de som kommer dödas de år som kommer. Du har arbetat för detta i decennier. Att du skriver små pekoraler gör dig bara till en ännu värre och skamlösare person. Det är fullständigt oanständigt hur du beter dig. Om du ändå hade haft vett nog att skämmas? Men icke. Du är helt skamlös och helt ansvarslös. Nåja, alla kommer ju veta vilka ni var som gjorde det här mot svenskarna. Alla kommer veta vilka det var som förstörde sverige. Du och dina meningsfränder.

  • Du är mig en rolig prick. Ser framför mig hur du sitter och hatar och hamrar på tangentbordet, och drar slutsatser som säkert är fullt logiska i ditt huvud. Skillnaden mellan dig och mig är att jag på ingen fläck bidrar till något hat, vare sig det rasister som Lundin drevs av eller det som jihadister som Akilov drevs av. Därför har du uppenbarligen helt fel när du skriver att det är mitt fel.

   Men du däremot spär på den stämning som skapar det högerextrema terrorhotet, när du hatar och spyr galla.

   • Tiden får lära dig, jag kan det inte. Men de hemskheter du ser i framtiden, minns vems fel de var. ”Terrorhot” är en västanfläkt mot vad som komma skall.

   • Nej. Jag siar om framtiden. Snälla du, sätt dig in i hur samhällen fungerar i mellanöstern? Sätt dig in i hur samhällen fungerar i Afgahnistan? Det har du tagit hit. Konsekvenserna är oöverskådliga. Jag behöver inte skada någon. Den verklighet som ni har tagit hit till sverige kommer däremot skada alla. Och göra din snällism helt irrelevant.

   • Jag har haft denna diskussion hundratals gånger med ”sverigevänner” som via bisarra matematiska krumbukter (som för mig som faktiskt är matematiker och statistiker är uppenbart absurda) får det till att Sverige håller på att tas över av muslimer. Den är tröttsam, för siffror och logik funkar sällan på er, sorry to say.

   • Jag är inte sverigevän. Sverige är svenskarnas fiende. Jag välkomnar dess förstörelse. Inte för att jag behöver göra någonting för att åstadkomma den. Det gör ni i etablissemanget alldeles förträffligt effektivt själva.

   • Jag säger i princip precis samma sak som jag sagt i vareviga kommentar på din blogg. Demografin har förändrats. Kollektivism och etnocentrism är livsnödvändiga i det samhälle du har skapat. Och under de abstrakta begreppen döljer sig ständigt hot om våld, ständig småaktig elakhet, ständig nepotism, ständiga trakasserier, ständiga våldtäkter tills kvinnor inte går ut ensamma längre eller ens mycket överhuvudtaget, ständiga överfall tills män endast rör sig i grupp etcetera. Alltså precis de rörelsemönster som våra nya landsmän redan har. De har ju inte detta för att de är dumma i huvudet eller för att de är elaka. De har det för att den sorts värld som du har skapat så är detta nödvändigt.
    Dessutom har vi renodlade maktrörelser som islamismen som kommer fortsätta begå hemska våldsdåd. Se vad kopterna utsätts för i Egyptien? ”Kopt” betyder ursprungligen Egyptier. De är landets ursprungsbefolkning. Det som du har dömt oss svenskar till. Fast vi råkar troligtvis ännu värre ut eftersom ni har importerat arbetarklass. Något som aldrig skedde i egyptien där endast en krigaöverklass invaderade.

 4. Och självklart är jag rasist. Det är alla i mångetniska samhällen. Eller snarare, alla som finns kvar efter en generation eller två av mångetnicitism. De andra har ätits upp av de som värnat sina egna grupper och som tänker och agerar kollektivt. Det är den värld du har skapat här i sverige. Att gnälla om det och skylla på oss andra bara för att vi anpassar oss efter det helvete du och såna som du har byggt är patetiskt.

 5. 9 skjutningar på en helg. Tar ni ens er själva på allvar längre? Ni svenskhatande massinvandringsvurmare har så fruktansvärt mycket på ert samvete. Ni har förstört det här landet. Och ni har dömt svenskarna till utrotning. Hur står du ut med dig själv?

   • Ni har sagt ”ingen fara, lita på oss, sverige har aldrig varit tryggare, våldtäkterna ökar inte, allt blir bättre och bättre”. I tjugo års tid. Ingenting ni säger är sant. Ingenting har blivit som ni lovat. Lögner lögner lögner. Era ord är vatten värda.

    Nationalister däremot har blivit sannspådda gång efter gång efter gång. Nationalister varnade för dagens sitaution för trettio år sedan. Även om inte ens de kunde föreställa sig hur fruktansvärt det skulle bli.

    Er trovärdighet är noll. Vi som varnar för att vi kommer bli utrotade som etnisk grupp har haft rätt otaliga gånger.

   • Här är ytterligare ett exempel på den ondska du reprsenterar. Vad du och dina gelikar är skyldiga till. Det här är bara en enda berättelse. Bland många tusen. Hur står du ut med dig själv?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s