Danske Demokrater

SDs film är solklart hets mot folkgrupp.

Det är även JÅs nu ganska gamla artikel i Aftonbladet, där han hävdar att muslimer är västvärldens största hot.

Vi har solklara lagar mot hets mot folkgrupp just för att hindra minoritetsgrupper från att bli utsatta för förtal enbart pga sin grupptillhörighet. Vad som kan hända annars lärde vi oss inte minst under andra världskriget.

Det är vi långt ifrån ensamma om i världen.

Så vad är det nu för gnäll på danskarna? Är de kanske avundsjuka för att vi ligger högst på FNs demokratiindexlista?

Jag vill nu inte hetsa mot danskar, men lite ordning och reda i hetsandet får det vara.

SvD, SvD

4 tankar om “Danske Demokrater

 1. Istället för att bemöta danskarnas argument om att vem som helst kan se vilka valsedlar man tar, så hänvisar du till den anti-europeiska organisationen FNs demokratiundersökningar. Testa att vara lite saklig i fortsättningen.

  Du är likt de flesta andra svenskar helt ovetande om vad islam egentligen är. Islam är inte endast en religion, vilket kan sägas om exempelvis kristendomen. Islam är både en politisk ideologi och en religion. Detta kan vi se i Storbritannien där över 100 shariadomstolar opererar. Vi kan även se det redan nu i Sverige i form av krav på särlagsstiftning.


  Om du vill lära dig något.

  • R: tittsomtätt dyker det upp kommentatörer som är spydiga och nedlåtande precis som du. Det verkar vara ett genomgående drag hos Sverigedemokrater och andra främlingsfientliga att all argumentation ska utgå från en dumförklaring av den andra parten. Bara ett undantag har jag mött.

   Själv kommenterar jag ofta på bloggar jag inte håller med, men jag beter mig aldrig så. Det är verkligen att kasta sten i glashus när du säger till mig att var saklig samtidigt som det enda du kommer med är påhopp.

   Här: http://svavavalkyrie.wordpress.com/2010/08/21/muslimerna-som-hot-mot-vast/

   …diskuterade jag med en ”John”, som lät precis som du. Jag har samma svar till dig som till honom. Finns det något i den diskussionen du vill möta med sakliga argument är du välkommen tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s