De rädda svenskarna – muslimhatcitat #2

LightUr ett sverigedemokratiskt forum:

”vaknade över allas lika värde??
URSÄKTA MIG, men vadå allas lika värde?
dom påstår att vi ska behandla alla lika och att inge rasism ska finnas samtidigt som de själva vill att allt ska hyssas?
De låter/ vill att vi ska stå för hela kalaset och att soc ska betala deras semester osv osv mycket kan dras upp MEN
OBSERVERA nu.. endast dom ska ha de bra och vi måste kämpa allt ska dras från OSS men då är de ju inte allas lika värde?
Den enda som vågar se problemet är våran JIMMIE ÅKESSON han ser inte mellan fingrarna utan han och vi inser var problemet ligger och försöker göra något åt det.. medans de andra blundar.. det är dom som är de rasister det pratas om. för dom anser att flyktingar är ett svagt folkgrupp men jag har länge försökt fundera på det och jag får inte fram till att dom skulle vara så svaga egentligen… utan fruktansvärt lata.. om vi alla skulle leva efter koranen vem fan skulle då försörja oss?? eftersom de står i koranen enl andra att man inte ska/få arbeta.. inte slita ut sig bara be? men om de nu tror att deras ALLAH är så jävla mäktig så varför ber dom inte så kanske deras allah kan skänka dom mat och pengar?

Jag skriver De rädda svenskarna som en serie där jag okommenterat lägger upp citat jag hittat i min research bland Sveriges nationalister. Jag vill med detta visa att det inte är rasismen som är det stora problemet, utan den stora skräcken för muslimer. Trots att muslimerna idag bara är några procentenheter av vår befolkning, och flertalet dessutom är sekulariserade, finns en stor grupp nationalister som anser att vi är på väg att ”islamiseras” och att muslimerna snart tar över Sverige. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s