De rädda svenskarna – muslimhatcitat #6

”Jag skall gärna erkänna: Jag VILL diskriminera muslimer. Jag tycker vi borde förbjuda den religionen – för inget annat än mänskligt intresse. ALLA är inte lika mycket värda – tyvärr. De som har tendenser att tro och tycka att det står i Koranen: ”Du kan inte synda mot en otrogen” och tillämpar det genom att ljuga och bedra när de kommer till ett kristet och demokratiskt samhälle – de tycker inte jag är lika mycket värda som de araber som kommer hit och vill ha sekularisering och vill assimilera sig med svenska seder och bruk samt vill bli demokratiskt sinnade och vill ‘göra rätt för sig’ Jag vill däremot diskriminera människor som inte vill känna empati med dem som har det svårt och kämpigt.”

Jag skriver De rädda svenskarna som en serie där jag okommenterat lägger upp citat jag hittat i min research bland Sveriges nationalister. Jag vill med detta visa att det inte är rasismen som är det stora problemet, utan den stora skräcken för muslimer. Trots att muslimerna idag bara är några procentenheter av vår befolkning, och flertalet dessutom är sekulariserade, finns en stor grupp nationalister som anser att vi är på väg att ”islamiseras” och att muslimerna snart tar över Sverige. 

En tanke på “De rädda svenskarna – muslimhatcitat #6

  1. Islam är ondska, araber är övertygade om att de står över alla andra, krigar och mördar. Heliga krig, mördar och förföljer i islams namn, svensken är nåt av det dummaste naivaste folk som finns, förnekelse, blundar, går med skygglappar, men än finns det några hedningar kvar där vikinga blodet börjar sjuda, Sveriges politiker har bjudit in djävulen, bedragit sitt eget folk, vi får väl se hur det slutar, herr Reinfeldt stod med öppna armar och skanderade, öppna era hjärtan, har denna mannen hjärnan väl och fram, hade man placerat den i en fågel hade fanskapet flugit baklänges, sen kom nästa idiot, Stefan löfven! I min värld skulle han och många andra tjäras, fjädrar för att sedan sättas på en flotte i riddarfjärden för allmän beskådning, öppna gränser mm skit bra jobbat, öppna ytterdörren en vecka så får ni se vad som händer, vi har lås på våra dörrar av en anledning, så borde gränser också vara, hela världen är full av gränser av nån anledning, eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s