Spegelvänt?

Det behövs ingen läkare, bara sunt förnuft för att inse att detta med stor sannolikhet är en mytoman, påstår jag.

1.
Vänsterakitivist + arabisktliknande språk = Palestina
Palestinarörelsen är emot Israel. Varför skulle en Palestina-aktivist rista in ett hakkors för att markera mot någon som är främlingsfientlig?

2.
Varför skulle två vänsteraktivister iföra sig huvor och vänta i hans trappuppgång på vinst och förlust i förhoppning om att han skulle gå ut med soporna? Han är en politiker-wannabe – det finns betydligt större kap att göra. Vänsteraktivister gillar i regel stora aktioner, som stärker gruppkänslan.

3.
Han har tidigare, som enda svensk politiker, berättat om maskerade män som attackerar med knivar när ingen finns i närheten. Återigen: detta är inte JÅ – grabben står inte ens på riksdagslistorna – hans politiska gärning syns knappt.

4.
Detta hände en vecka före valet. Varför skulle någon vänster vilja ge SD den skjuts som oundvikligen kommer av en sån här händelse?

5.
Det var fredagskväll, han var sannolikt inte helt nykter. Såret var så tunt att han inte ens behövde sy. Hur lätt är det för två pers att i en förmodligen trång lägenhetshall rispa någon som rimligtvis sprattlar som en nyfångad fisk mycket tunt?

Han har dessutom vägrat visa upp såret. Synd, för annars hade vi fått veta om hakkorset var spegelvänt eller inte.

6.
Jag drog dessa slutsatser redan för en vecka sedan, långt innan detta intyg fanns, enbart genom att lägga ihop ovanstående. Om jag kunde göra det borde andra också ha kunnat. Anledningen är rimligtvis att de som inte är SD inte läste pressreleasen i sin helhet utan bara de utdrag som stod i vad SD brukar kalla “gammelmedia”, och att de som är SD trodde vad de ville tro och inte vad omständigheterna pekade på.

Jag vill ändå tillägga att om det skulle visa sig att detta är fel handlar det om ett svårt och oförlåtligt brott. Våld som inte är självförsvar är aldrig rätt.

SvD, GP, DN, Sk, SydSv

2 tankar om “Spegelvänt?

 1. Jag tror som sagt att du har rätt, men känner också en viss frustration, för jag vill inte smutskasta någon OM han nu utsatts för detta. Lika lite som jag vill hålla honom om ryggen om det visar sig att han är en falsk jävel.

  Det finns andra exempel från vänsterhåll som jag också misstänker är uppdiktade:

  1: Ett kulturhus, Cyklopen, sattes 2008 i brand, några dagar innan Salem-demonstrationen. Vänsterfolket skyllde på nazister, men jag tror de hittade eldade upp lokalen själva för att vinna en propagandaseger inför deras motdemonstration.
  2: Dagen innan Salem, så utsattes två syndikalister, samt deras barn, för en mordbrand i deras lägenhet, -”-.
  3: En viss Mattias Bernhardsson sade sig bli överfallen av ett gäng nazister, och media skrev givetvis om händelsen ifråga. Som förmodligen dock är uppdiktad för jag tror inte att han skulle komma såhär…:

  …lindrigt undan om ett gäng nazister faktiskt hade överfallit honom.

  Slutsats, det finns förmodligen ett flertal politiker som är redo att ta till smutsiga, ohederliga metoder för att vinna sympatier.

  PS: Glöm inte att INTE rösta…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s